Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από το πειραματικό αεροσκάφος HTV-2

Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από το πειραματικό αεροσκάφος HTV-2

 

τελευταία πειραματική του πτήση δόθηκε στην δημοσιότητα. 

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που μπορούσε να επιτύχει ταχύτητες ίσες με 20921 χλμ/ώρα, απογειώθηκε για μια υψηλής σημασίας δοκιμαστική πτήση τον προηγούμενο μήνα από το διαστημικό κέντρο της Καλιφόρνια. Ταξίδεψε μέχρι την άκρη της στρατόσφαιρας και υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στην επιφάνεια της Γης γλιστρώντας ομαλά στην ατμόσφαιρά της, με ταχύτητα 26 χλμ/το δευτερόλεπτο, όμως η επικοινωνία χάθηκε ξαφνικά και το αεροσκάφος θεωρήθηκε από την επιστημονική ομάδα ότι είχε συγκρουστεί Ειρηνικό Ωκεανό.

Στο βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνονται οι τελευταίες στιγμές του προτού συγκρουστεί. Αν και μπορεί να μη δείχνει το χρονικό διάστημα της ελεγχόμενης πτήσης, μπορείτε ωστόσο να πάρετε μια ιδέα της απίστευτης ταχύτητάς του. Παράλληλα με αυτό το βίντεο, δόθηκε στην κυκλοφορία και ένα που προσομοιώνει έναν «αγώνα ταχύτητας» μεταξύ ενός C-5, ενός F-18 και του ΗΤV-2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC