Μπείτε στο ρεκόρ Guinness παίζοντας με το κινητό σας

Μπείτε στο ρεκόρ Guinness παίζοντας με το κινητό σας
Η επίτευξη υψηλού σκορ στο αγαπημένο παιχνίδι στο κινητό σας θα μπορούσε σύντομα να σας κερδίσει μια θέση στο …
Guinness World Records. 

Χάρη σε μια συνεργασία με τη Kiip, μια νεοσύστατη εταιρεία που παρέχει πραγματικές ανταμοιβές για επιτεύγματα σε παιχνίδια, η Guinness θα αρχίσει να απαριθμεί τους πιο ταλαντούχους παίκτες των παιχνιδιών σε κινητό στις μελλοντικές εκδόσεις του διάσημου βιβλίου της με τα παγκόσμιο ρεκόρ του.

Κάθε παιχνίδι, το οποίο είναι συμβεβλημένο με την Kiip δυνατότητα θα παρακολουθείται και θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του να διεκδικήσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ, με την εταιρεία να διατηρεί τους πίνακες κατάταξης.

Για να ξεκινήσει δυναμικά η συνεργασία, οι Guinness και Kiip ξεκινούν έναν πενθήμερο διαγωνισμό για το δημοφιλές παιχνίδι του iPhone Mega Jump. Το πρόσωπο που θα επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου 28 και 3 Οκτωβρίου θα τοποθετηθεί στο 2012 Guinness World Records 2012 Gamers Edition για «την υψηλότερη βαθμολογία που έχει επιτευχθεί στο Mega Jump».

Η συνεργασία είναι μια μεγάλη επιτυχία για Kiip, της οποίας το δίκτυο παιχνιδιών συνεχίζει να επεκτείνεται, αλλά εσείς τι λέτε θα το προσπαθήσετε;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC