Οι επεξεργαστές Ivy Bridge θα υποστηρίζουν αναλύσεις οθονών μέχρι και 4096×4096

Οι επεξεργαστές Ivy Bridge θα υποστηρίζουν αναλύσεις οθονών μέχρι και 4096×4096

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας VR-zone η Intel ανακοίνωσε ότι οι μελλοντικοί επεξεργαστές αρχιτεκτονικής Ivy Bridge θα υποστηρίζουν 4K HD … αναλύσεις οθονών μέχρι και 4096×4096 πίξελ.

Ως γνωστόν οι επεξεργαστές Ivy Bridge ενσωματώνουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (GPU) και είναι στα 22nm. Σύμφωνα με την Intel οι επεξεργαστές της με τη μηχανή MFX όχι μόνο θα μπορούν να αναπαράγουν πολλαπλά 4K video ταυτόχρονα, αλλά θα μπορούν να επεξεργάζονται επίσης 4K QuadHD video.

Οι επεξεργαστές Ivy Bridge αναμένεται να έχουν τουλάχιστον τη διπλάσια ταχύτητα στη διαδικασία επεξεργασίας γραφικών σε σχέση με τους Sandy Bridge και θα υποστηρίζουν πλήρως full Direct X11 και DirectCompute.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια του Intel Developer Forum στο Σαν Φρανσίσκο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC