Ποιά είναι η σελίδα με τα περισσότερα like στο Facebook;

Ποιά είναι η σελίδα με τα περισσότερα like στο Facebook;

Δεν είναι η σελίδα του Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά μια σελίδα που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς.

Λέγεται “Jesus Daily” και … σύμφωνα με τους Νew York Times δέχεται 3,4 εκατομμύρια επισκέπτες την εβδομάδα και έχει 8,2 εκατομμύρια φαν.

Η σελίδα δημιουργήθηκε από έναν διατροφολόγο στην Β.Καρολίνα, τον Ααρων Τέϊμπορ. Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είναι πολύ φιλικό προς τους χριστιανούς χρήστες.

Εχει εικόνες από την Βίβλο, αποσπάσματα από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη και προσευχές. Πολλοί από τους χρήστες το θεωρούν σαν ένα είδος εκκλησίας. Γράφει κάποιος: ” Το  “Jesus Daily” με θυμάται κάθε λεπτό. Δεν νιώθω μόνη μου και σε κάθε προσευχή που αναρτώ πάντα πάιρνω μια απάντηση”.

 

2 Comments

 1. Ο Τζούλιαν Πολ Ασάντζ είπε:
  και συμφωνούμε όλοι.
  το παρακάτω θέμα είναι από τα ποιο σημαντικότερα πράγματα που έχει πει κάποιος στις μέρες μας να το λάβουμε υπόψη μας.
  το Facebook είναι η ισχυρότερη και η πιο φρικτή κατασκοπευτική μηχανή που εφευρέθηκε ποτέ.
  Έχουμε την πιο περιεκτική λίστα (database -βάση δεδομένων) ανθρώπων, τις σχέσεις τους, τα ονόματά τους, τις διευθύνσεις τους, το που βρίσκονται, και την επικοινωνία τους μεταξύ τους, τους συγγενείς τους. Και όλα αυτά βρίσκονται μέσα στις ΗΠΑ, όλα προσβάσιμα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ».
  όλες οι μεγάλες αμερικανικές εταιρείες όπως η Google, το Facebook και η Yahoo έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες για χρήση από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
  Αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες, αντί να δίνουν τα στοιχεία από μόνες τους, οι εταιρείες κερδίζουν χρόνο και χρήμα όταν οι μυστικές υπηρεσίες ζητούν στοιχεία για μεμονωμένους χρήστες ή ομάδες χρηστών.
  «Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως όταν προσθέτουν έναν «φίλο» στο Facebook, κάνουν εθελοντική δουλειά για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, χτίζοντας για λογαριασμό τους τις βάσεις δεδομένων» όταν υπηρεσίες όπως το PayPal και η GoDaddy πιέστηκαν από την κυβέρνηση να διακόψουν τις υπηρεσίες τους προς το WikiLeaks, το Facebook δεν υπέκυψε.

  ένα μεγάλο φακ στο fb σας.

 2. τι άλλο θα δουμε σε αυτο το facebook?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC