Ποντίκι… χωρίς σύνορα από τη Microsoft

Ποντίκι… χωρίς σύνορα από τη Microsoft

H Microsoft, και συγκεκριμένα η υποομάδα “The Garage”, λανσάρισε μία νέα εφαρμογή, η οποία στοχεύει στο να κάνει ευκολότερη τη … ζωή των χρηστών πολλαπλών υπολογιστών.

Η εφαρμογή «συνδέει»  τους υπολογιστές που τρέχουν  Windows με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν ένα ενιαίο desktop. Έτσι, για χρήστες ή ιδιαίτερα για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν δύο και παραπάνω υπολογιστές η κίνηση μπορεί να γίνεται από desktop σε desktop χωρίς προβλήματα, με ένα και μόνο ποντίκι.

Ο αριθμός των  υπολογιστών (ανεξαρτήτως desktop ή laptop) είναι το περισσότερο τέσσερις. Η εγκατάστασή του είναι εύκολη, ενώ ο χρήστης μπορεί να «σύρει» αρχεία από τη μία επιφάνεια εργασίας στην άλλη, άμεσα μεταφέροντας τα αρχεία από υπολογιστή σε υπολογιστή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC