Στις 4 Οκτωβρίου η αποκάλυψη του iPhone5

Στις 4 Οκτωβρίου η αποκάλυψη του iPhone5

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση, αλλά είναι πολύ πιθανό πως η επόμενη παρουσίαση της Apple πρόκειται να γίνει στις 4 … Οκτωβρίου, όπου και ο Tim Cook αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 5. Πηγές της Apple έχουν αναφέρει πως ο κύριος παρουσιαστής θα είναι ο Cook ως ο «αντικαταστάτης» του Jobs με υποστήριξη από τους συμβούλους Phil Schiller, Scott Forstall και Eddy Cue.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά όπου ο Cook θα είναι και το κύριο πρόσωπο ενός τέτοιου συμβάντος, κάτι που του προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την εταιρία με το δαγκωμένο μήλο.

Η συσκευή αναμένεται να βρίσκεται προς πώληση μερικές εβδομάδες μετά την παρουσίασή του αν και σίγουρα θα γνωρίζουμε μόνο μετά τις 4 Οκτωβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC