Συνεργασία Spotify- Facebook στα σκαριά

Συνεργασία Spotify- Facebook στα σκαριά

Αφού το Facebook πλησιάζει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες, … και μαζί του «φέρνει» και ένα ολόκληρο οικοσύστημα από εφαρμογές, συνεργάτες, διαφημίσεις και αντιπάλους, τώρα πια φαίνεται να είναι έτοιμο να στοχέψει και στην συγκαταλογή της υπηρεσίας μουσικής στα πολλά του… χαρίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook είναι έτοιμο να συνεργαστεί με υπηρεσίες όπως τα Spotify, Mog, Rhapsody και Rdio έτσι ώστε να επιτρέψει στους χρήστες στο να μοιράζονται μουσική μέσω των προαναφερθέντων υπηρεσιών. Μέχρι τώρα τα περισσότερα “posts” στους εικονικούς τοίχους των χρηστών γίνονταν μέσω του ΥοuTube.

Όπως και να έχει το συνέδριο f8 το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο είναι προγραμματισμένο για τις 22 Σεπτεμβρίου, όπου φημολογείται πως εκτός του Mark Zuckerberg θα παραβρεθεί και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Spotify, Daniel Ek, επί του «μέλλοντος της ψηφιακής μουσικής».

Αναμένουμε την παρουσίαση…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC