Το Thunderbolt έρχεται και στα Windows!

Το Thunderbolt έρχεται και στα Windows!

Το πολύ γρήγορο πρωτόκολλο επικοινωνίας της Intel, μετά τα MAC έρχεται στα PC … πολύ γρήγορο πρωτόκολλο επικοινωνίας της Intel, μετά τα MAC έρχεται στα PC.

Tο Thunderbolt είναι το νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας πολύ υψηλών ταχυτήτων που παρουσίασε η Intel πριν από λίγους μήνες και κυκλοφόρησε αρχικά με τους νέους υπολογιστές της Apple, έρχεται και στους υπολογιστές με Windows.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση τους, η Acer και η Asus, ετοιμάζουν νέους υπολογιστές, οι οποίοι θα διαθέτουν θύρα Thundebolt.

Το νέο πρωτόκολλο της Intel αποτελεί μία τεχνολογία που η εταιρία δούλευε αρκετό καιρό στα εργαστήριά της κι επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία μέσω χαλκού με ταχύτητες έως 10Gbps ανά κανάλι.

Ο Mooly Eden της Intel στο Intel Developer Forum έκανε επίδειξη ενός Windows PC με SSDs συνδεδεμένους με Thunderbolt το οποίο πραγματοποίησε ταυτόχρονα 4 streaming ασυμπίεστου video με ταχύτητα 700 megabits ανά δευτερόλεπτο, δείχνοντας έτσι τις δυνατότητες που έχει το νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC