«Κολλημένοι» με τον Steve Jobs

«Κολλημένοι» με τον Steve Jobs

 

Οι ιδέες του Steve Jobs και τα προϊόντα της Apple οδήγησαν τη σύγχρονη τεχνολογία σε ιστορικά άλματα. Είναι λοιπόν … λογικό το πρόσωπό του να τιμάται από τους απανταχού λάτρεις της ψηφιακής εποχής. 

Πολλοί από αυτούς φάνηκαν ιδιαίτερα δημιουργικοί στις εκδηλώσεις της αγάπης τους προς τον Steve Jobs:

Η διαδρομή του Μαραθωνίου του Τόκιο δρομολογήθηκε με ειδικό τρόπο έτσι ώστε στον χάρτη να σχηματίζεται το λογότυπο της Apple.

Ο Έλληνας visual designer, Χάρης Τσέβης δημιούργησε ένα ψηφιακό «μωσαϊκό» χρησιμοποιώντας εικόνες από όλα τα προϊόντα της Apple με τις οποίες σχημάτισε το πρόσωπο του ιδρυτή της.

Στην Νάπολι, ένας σεφ «πατένταρε» την πρώτη πίτσα σε σχήμα φαγωμένου μήλου για να εναποθέσει τον δικό του φόρο τιμής.

Ένα πορτραίτο του Steve Jobs φτιαγμένο από χαρτάκια post-it δημιουργήθηκε σε πολλά καταστήματα της Apple σε όλον τον κόσμο.

Η κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών Lego τίμησε μέσω διαδικτύου τον Steve Jobs.

Παράλληλα, ουκ ολίγοι άνθρωποι από όλον τον πλανήτη άλλαξαν για λίγο την καθημερινότητά τους προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα τιμώντας τον ιδρυτή της Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC