Έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου του Steve Jobs

Έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου του Steve Jobs

Φίλοι και συνεργάτες του συνιδρυτή της Apple οργανώνουν τελετή – φόρο τιμής στη μνήμη του. Θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου, … στο αμφιθέατρο της έδρας της εταιρείας στη Σίλικον Βάλει.

“Προετοιμάζουμε σύντομα μία γιορτή μιας ζωής εξαιρετικής, αυτής του Στηβ, για τους υπαλλήλους της εταιρείας”, είχε δηλώσει ο διευθυντής της Apple, Τιμ Κουκ, την ημέρα του θανάτου, του φίλου και συνεργάτη του.

Ο άνθρωπος που κατά πολλούς άλλαξε τον… κόσμο της τεχνολογίας, άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Οκτωβρίου. Αναπνευστική ανακοπή και όγκος στο πάγκρεας ήταν τα αίτια θανάτου σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, επιβεβαιώθηκε πως ο εμπνευσμένος Στηβ Τζομπς, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Πάολο Άλτο, στο νότιο τμήμα του Σαν Φρανσίσκο.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC