Ένα Hotmail καλύτερο από ποτέ

Ένα Hotmail καλύτερο από ποτέ

 

Η Microsoft έχει βαλθεί να κάνει το Hotmail καλύτερο από ποτέ, για αυτό το λόγο το προικίζει με ένα … σωρό νέα χαρακτηριστικά, ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους χρήστες να καθαρίζουν τα εισερχόμενά τους με αποδοτικότερο και ευκολότερο τρόπο. 

Μάλιστα με η ίδια η εταιρεία παραδέχθηκε μέσω εκπροσώπου της ότι, το Hotmail είχε πάρει τρόπο τινά την κατιούσα εξαιτίας μιας σειράς ζητημάτων, που δυσαρέστησαν αρκετούς από τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένου της αποθήκευσης, των spam, της απόδοσης, καθώς και της ανικανότητά του να λειτουργήσει σωστά στις περισσότερες κινητές συσκευές.

Ωστόσο, σημείωσε ότι τα θέματα αυτά είχαν κορυφωθεί το 2006 και έκτοτε η εταιρεία έχει εργαστεί προς την κατεύθυνση βελτιστοποίησης των δυνατοτήτων του e-mail της και έχει καταφέρει να βελτιώσει την επίδοση, να ελαχιστοποιήσει τα spam, προσφορά μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου και καλύτερη οργάνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το Hotmail αποτελεί την μεγαλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο, με περίπου 350 εκατομμύρια χρήστες και ακολουθείτε από το Yahoo Mail (με 310 εκατομμύρια χρήστες) και το Gmail (με 260 εκατομμύρια χρήστες).

Εκτός των άλλων όμως βελτιώσεων, εγκαινιάστηκε και η επίσημη εφαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Android τηλέφωνο, κάτι που είχε καθυστερήσει αρκετά μπορούμε να πούμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC