Έσπασε ένα ακόμα αριθμητικό φράγμα ο Chrome

Έσπασε ένα ακόμα αριθμητικό φράγμα ο Chrome

Ο τρίχρονος πλέον Chrome της Google χρησιμοποιείται αισίως από 200 εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με ανακοίνωση του CEO Larry Page.

O ταχέως αναπτυσσόμενος browser τον περασμένο Μάιο, είχε περίπου 160 εκατομμύρια χρήστες, πάνω από 120 εκατομμύρια τον Δεκέμβριο του 2010, σύμφωνα με το eWeek, το οποίο είχε πολύ σωστά προβλέψει ότι θα φτάσει τους 200 εκατομμύρια τον Οκτώβριο.

Η ανάπτυξη του έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε πλέον κατέχει το 15% του μεριδίου της πίτας των browser, ενώ σε ορισμένες χώρες έχει πλησιάσει κατά πολύ τον Firefox. Καθόλου άσχημα για την μόλις τριών ετών ύπαρξή του, ενώ έχει προετοιμάσει και το έδαφος για τα Chromebooks, με τις τόσο καλές επιδόσεις του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC