Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική σε όλο το σπίτι χωρίς να μπλέκεστε με καλώδια!

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική σε όλο το σπίτι χωρίς να μπλέκεστε με καλώδια!

Το νέο docking station της JBL On Air Wireless AirPlay, προσφέρει σ … τους μουσικόφιλους την δυνατότητα να απολαμβάνουν την μουσική βιβλιοθήκη τους σε κάθε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού – χωρίς καλώδια.

Το On Air Wireless είναι το πρώτο docking station της JBL , το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία AirPlay με την οποία ο χρήστης μπορεί να μεταδίδει και να αναπαραγάγει την μουσική ασύρματα, από την βιβλιοθήκη του iTunes από κάθε Mac, PC, iPhone, iPad or iPod touch συσκευή, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μέσω του δικτύου Wi-Fi® . Η τεχνολογία AirPlay προυποθέτει έκδοση iTunes 10.1 ή επόμενη, και είναι συμβατή με κάθε συσκευή Apple με λειτουργικό iOS 4.2.

Για αναβαθμισμένη μουσική εμπειρία, ο χρήστης μπορεί ασύρματα να επιλέξει μέσα από μεγάλη ποικιλία από Internet radio stations αλλά και να συντονιστεί με τα FM μέσω του RDS tuner που διαθέτει. Δέκα μνήμες επιτρέπουν την αποθήκευση σταθμών για άμεση πρόσβαση.

Το On Air Wireless έχει ένα καταπληκτικό design που βοηθά στην εξαιρετική ακουστική εμπειρία. Τρείς αναβαθμισμένοι JBL transducers παραδίδουν πλούσιο, πλήρους φάσματος ήχο, ομοιόμορφα κατανεμημένο σε μία εύρεία ακουστική περιοχή ενώ το μοναδικό HALO σύστημα (horizontal acoustic level optimization) συμβάλει στον καθαρό, ισχυρό ήχο για τον οποίο είναι διάσημα τα προιόντα της JBL. Επίσης, το JBL On Air Wireless διαθέτει την in-house τεχνολογία της JBL για την ψηφιακή επεξεργασία του σήματος, ώστε να μεγιστοποιεί την ποιότητα του ήχου σε όλες τις συνθήκες.

Ο σχεδιασμός του On Air Wireless περιλαμβάνει μία έγχρωμη LCD οθόνη, στην οποία απεικονίζονται οι τίτλοι των τραγουδιών, ο καλλιτέχνης και το εξώφυλλο του album. Με το remote control της συσκευής μπορεί κανείς να λειτουργήσει πλήρως την συσκευή, ενώ κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή Remote της Apple, μπορείτε να μετατρέψετε την Apple συσκευή σε ένα πλήρες remote control.

Τέλειο για ζευγάρια το JBL On Air Wireless διαθέτει διπλή ρύθμιση στο alarm του ρολογιού, οπότε μπορούν να ρυθμιστούν δύο διαφορετικές ώρες αφύπνισης είτε με μουσική από το iPhone/iPod είτε με FM σταθμό ραδιοφώνου, είτε με buzzer tone.

Το JBL On Air Wireless είναι επίσης πολύ εύκολο να αναβαθμιστεί μέσω της USB port.

‘Από την παρουσίαση του πρώτου iPod dock, η HARMAN βρίσκεται συνεχώς στην αιχμή παρουσιάζοντας JBL προιόντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας’, λέει ο David Slump, Πρόεδρος του HARMAN Consumer Division. ‘Με το νέο JBL On Air Wireless speaker dock, η JBL θέτει για μία ακόμη φορά τα standards παρουσιάζοντας μία νέα λύση για τους λάτρεις της μουσικής, διευρύνοντας τις μουσικές τους εμπειρίες.’

Τέλος, το JBL On Air Wireless είναι άμεσα διαθέσιμο, σε όλα τα μεγάλα δίκτυα Λιανικής, σε όλους τους Apple Premium Resellers αλλά και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα, με προτεινόμενη Λιανική €299.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC