Ανέβασαν πορνό στο κανάλι της παιδικής σειράς Sesame Street

Ανέβασαν πορνό στο κανάλι της παιδικής σειράς Sesame Street

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οσοι έβλεπαν εκείνη την ώρα το διαδικτυακό κανάλι της διάσημης αμερικάνικης παιδικής σειράς, … στο youTube.

Χάκερς κατάφεραν να προβάλλουν πορνό ταινίες στο κανάλι του Sesame Street στο youTube, που παρακολουθούν πάνω από 140.000 χρήστες, δίπλα σε μήνυμα “σε ποιό παιδί δεν αρέσει το πορνό;”.

Χρειάστηκαν τουλάχιστον 20 λεπτά για να τακτοποιηθεί από τους αρμόδιους το θέμα και να “κατέβει” το κανάλι. Η Google, στην οποία ανήκει το youTube, ζήτησε επίσημα συγνώμη. “Οι κανονισμοί του YouTube απαγορεύουν τη δημοσίευση υλικού για ενηλίκους. Εμείς αφαιρούμε όποιο ανάρμοστο υλικό, αμέσως μόλις πέσει στην αντίληψή μας”, ανέφερει σε ανακοινωσή του.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Στο παρελθόν, θύματα χάκερς έχουν πέσει κι άλλες δημοφιλέις διαδικτυακές παιδικές εκπομπές όπως το “Hannah Montana” και το “Jonas Brothers”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC