Απολαύστε 3D… μόνοι σας

Απολαύστε 3D… μόνοι σας

 

Όταν η Sony παρουσίαζε τον περασμένο Ιανουάριο στην έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων του Λας Βέγκας το HMZ-T1 3D viewer, μια … συσκευή για… προσωπική θέαση με ενσωματωμένες οθόνες OLED 3D screens, κανείς δεν πίστευε ότι θα είχε «τύχη» όταν έβγαινε στην αγορά, ενώ αρκετοί αμφισβητούσαν ότι θα έβγαινε σε μαζική παραγωγή! 

Η Sony όμως απέδειξε σε όσους την αμφισβητούσαν ότι όχι μόνο δεν έμειναν στα σχέδια, αλλά ότι το προϊόν βρίσκεται ήδη στα ράφια του Harrods στο Λονδίνο στην τιμή των 800 λιρών Αγγλίας.

Η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε το αποτέλεσμα δύο οθονών OLED υψηλής αντίθεσης. Και όσοι έχουν την αίσθηση ότι η εμπειρία 3D στο σινεμά προσφέρει… πονοκέφαλο, η εταιρεία εγγυάται ότι αυτό δε θα το νιώσετε με το HMZ-T1 3D viewer καθώς είναι το πρώτο οικιακό 3D TV set που δεν παρουσιάζει το λεγόμενο «crosstalk» όταν «μπερδεύονται οι δύο εικόνες 3D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC