Διαθέσιμη η αγορά/ενοικίαση ταινιών στο ελληνικό iTunes Store

Διαθέσιμη η αγορά/ενοικίαση ταινιών στο ελληνικό iTunes Store

 

Εδώ και λίγη ώρα οι χρήστες με ελληνικό λογιαρασμό σ … το iTunes Store μπορούνε πλέον να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ταινίες.

Το κόστος για την αγορά ταινιών ξεκινά από τα 6.99€, ενώ το αντίστοιχο κόστος για τις ταινίες υψηλής ευκρίνειας HD ανέρχεται στα 16.99€. Όσον αφορά τις ενοικιάσεις ταινιών, η τιμή τους ξεκινά από τα 2.99€.

Όσον αφορά τις ενοικιάσεις ταινιών, υπάρχει το χρονικό περιθώριο 30 ημερών για να ξεκινήσει η προβολή τους από τη στιγμή της αγοράς. Όταν όμως ο χρήστης ξεκινήσει την προβολή της έχει περιθώριο 48 ωρών να την ολοκληρώσει σε κάποια από τις συμβατές συσκευές: από τον υπολογιστή του, από iPhone, iPad, iPod(Touch, nano 3ης γενιάς, iPod Classic), ή μέσω Apple TV.

Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη κάποια ειδική κατηγορία ταινιών στο iTunes και προς το παρόν θα τις αναζητήσετε από την κατηγορία Quick Links, Browse, Films.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC