Διαφημιστές καλούν social media

Διαφημιστές καλούν social media

 

Σε αυτό το έτος μόνο, το παγκόσμιο εισόδημα των διαφημίσεων από τα κοινωνικά δίκτυα αναμένεται να φτάσει τα 5,5 … δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με έκθεση του eMarketer. Ένα μεγάλο μέρος των εν λόγω εσόδων, το μισό περίπου 2,74 δις, αναμένεται να προέλθει από την αγορά των ΗΠΑ. 

Η ανάπτυξη ήταν αλματώδης στις ΗΠΑ, και μέχρι το 2013, τα εκτός ΗΠΑ έσοδα αναμένεται να αποτελούν το 51,9% του συνόλου, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των εσόδων διαφήμισης να είναι κοντά στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, με 4.81 δις να έρχονται κατά κύριο λόγο από τις διαφημίσεις στις ΗΠΑ.

Το Facebook έχει την μερίδα του λέοντος στις περισσότερες μάρκες σε διαφημίσεις, με το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα να αφορούν ένα πολύ μικρότερο μερίδιο. Με τις αλλαγές αυτές στην ανάπτυξη, οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης αντιπροσωπεύουν πλέον το μεγαλύτερο μέρος των ψηφιακών δαπανών διαφήμισης, με το 8,8% των online διαφημίσεων μόνο στις ΗΠΑ και 6,9% σε παγκόσμιο επίπεδο για να πάει στους χώρους αυτούς. Μέχρι το 2013, οι αριθμοί των ΗΠΑ αναμένεται να μεταπηδήσουν στο 11,7% σε online διαφημίσεις και 9,4% σε παγκόσμιο επίπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC