Ηχητικό: Ο Jobs περιγράφει πως τυχαία γνώρισε τον πραγματικό του πατέρα!

Ηχητικό: Ο Jobs περιγράφει πως τυχαία γνώρισε τον πραγματικό του πατέρα!

Η υπέροχη αλλά και δύσκολη ζωή που έζησε ο συνιδρυτής της Apple Στηβ Τζομπς έρχεται στο φως μέσα από τη … βιογραφία του που έγραψε ο Walter Isaacson.

Το CBS έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό με τον ίδιο τον Τζομπς να περιγράφει πως γνώρισε τον βιολογικό του πατέρα τον οποίο δεν είχε συναντήσει ποτέ αφού είχε δοθεί για υιοθεσία από μωρό.

Σύμφωνα με όσα λέει η ζωή τα έφερε έτσι ώστε τον γνώρισε εντελώς τυχαία, καθώς ο Τζομπς ήταν πελάτης σε εστιατόριο στο οποίο ο πατέρας του ήταν ο μάνατζερ. Οι δύο τους γνωρίστηκαν, συνομίλησαν και χώρισαν χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική σχέση μεταξύ τους.

Πολύ αργότερα, όταν θα γνωρίσει και την αδελφή του Μόνα, θα καταλάβει ποιος ήταν αυτός ο άγνωστος με τον οποίο είχε μία σύντομη συνάντηση.

Σύμφωνα με το CBS ο πατέρας του καταγόταν από τη Συρία και το όνομά του είναι Αμπντουλφατάχ Τζανταλί και το κατάστημά του στην Silicon Valley ήταν πολυσύχναστο και πολύ επιτυχημένο. Μάλιστα η αδελφή του Τζομπς, Μόνα, αναφέρει ότι της είχε πει πως ο Τζομπς άφηνε πάντα πολύ καλά φιλοδωρήματα.

΄Πάντως μετά από τις αποκαλύψεις ο Τζομπς δεν θέλησε να τον ξανασυναντήσει. “Ψάχνοντας για τη βιολογική μου μητέρα, σαφώς και ήθελα να μάθω και για τον πατέρα μου. Όταν έμαθα γι’ αυτόν, αυτά τα λίγα πράγματα που έμαθα, δεν μου άρεσαν. Ζήτησαν από την αδελφή μου να μην του πει ποτέ ότι αυτός που συνάντησε τότε ήταν ο γιος του. Να μην του πει τίποτα για μένα”, αναφέρει.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC