Η Apple κυκλοφόρησε Micro USB φορτιστή

Η Apple κυκλοφόρησε Micro USB φορτιστή

 

Για να περικοπεί το ποσό των φορτιστών των κινητών τηλεφώνων που καταλήγουν στα σκουπίδια μόλις αλλάξουμε μία συσκευή, το … 2009 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέληξε σε εθελοντική συμφωνία με τους 14 μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone που δεσμεύτηκαν να παρέχουν ένα τυποποιημένο φορτιστή με βάση το micro-USB, οποίος θα είναι συμβατός με όλα τα μοντέλα των data-enabled κινητών τηλεφώνων. Η Apple ήταν μία από τους κατασκευαστές που υπέγραψε τη συμφωνία και έτσι πριν λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή του, ο Apple iPhone Micro USB Adapter στο online κατάστημα της Μεγάλης Βρετανίας. 

Με την πληθώρα των εξαρτημάτων για iPhone όμως, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το dock της Apple, δεν υπήρχε περίπτωση η εταιρεία να χαντάκωνε το dock της για χάρη της micro USB. Ως εκ τούτου κυκλοφόρησε έναν προσαρμογέα ο οποίος επιτρέπει την χρήση των ήδη υπαρχόντων dock και περιφερειακών, και παράλληλα συμμορφώνεται και με την συμφωνία που υπέγραψε.

Ο Apple iPhone Micro USB Adapter θα συγχρονίζει και θα φορτίζει όλα τα μοντέλα iPhone από το iPhone 3G και πάνω, αλλά οι χρήστες όμως θα πρέπει να προμηθευτούν μόνοι τους το USB καλώδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC