Η Microsoft «είδε» τον Chrome ως ιό

Η Microsoft «είδε» τον Chrome ως ιό

 

Τυχαίο γεγονός ή εσκεμμένο λάθος; Ορισμένοι χρήστες του δημοφιλούς browser Chrome, σε περιβάλλον Windows, έμειναν με ανοιχτό το στόμα … όταν το Security Essential, όταν πριν από λίγες μέρες αυτό τους ενημέρωσε ότι ο εν λόγω περιηγητής πρόκειται για malware και ότι θα προχωρούσε στην διαγραφή του. 

Δίχως να έχει γίνει γνωστή ακόμα η αιτία, το ενσωματωμένο antivirus των Windows, θεώρησε ότι ο Chrome είναι το PWS:Win32/Zbot και προχώρησε στον αποκλεισμό του προγράμματος.

Από τη μεριά της, η Microsoft, απολογήθηκε για την παρεξήγηση αυτή και συνέστησε σε όλους τους χρήστες να εγκαταστήσουν τις ενημερώσεις για το antivirus μέσα από το πρόγραμμα αναβάθμισης των Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC