Κοιμηθείτε και ξυπνήστε με την αγαπημένη σας μουσική

Κοιμηθείτε και ξυπνήστε με την αγαπημένη σας μουσική

 

Ένα νέο περιφερειακό ειδικά για iPod and iPhone παρουσίασε σήμερα η Logitech. Πρόκειται για το Logitech Clock Radio Dock … S400i, την ιδανική βάση κομοδίνου για τις φορητές συσκευές της Apple καθώς, πέρα από την ταυτόχρονη φόρτιση και αναπαραγωγή της μουσικής, διαθέτει και ξυπνητήρι με τα αγαπημένα μας τραγούδια. 

Το Logitech Clock Radio Dock S400i προσφέρει εντυπωσιακό στερεοφωνικό ήχο οπουδήποτε, παίζοντας μουσική από το iPod, ή το iPhone μας, ή από το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, με προεπιλογές σταθμών.

Το S400i μας συντροφεύει ακόμη και στον ύπνο καθώς φροντίζει να ξυπνήσουμε με ραδιόφωνο, με κουδούνισμα, ή το τραγούδι που προτιμάμε.

Το Clock Radio Dock S400i διαθέτει δύο ξυπνητήρια όπως και λειτουργία snooze, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δύο ανθρώπους ταυτόχρονα, ενώ το τηλεχειριστήριό του μας επιτρέπει να το τοποθετήσουμε οπουδήποτε μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Ακόμη κι όταν είναι κλειστό μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση φόρτισης, ενώ συνεργάζεται με όλες τις εκδόσεις iPhone, iPod touch, iPod nano και την 6η γενιά του iPod classic.

Διαθεσιμότητα
Το Logitech Clock Radio Dock S400i αναμένεται στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC