Ο Steve Jobs αρνήθηκε σωτήρια επέμβαση για τη ζωή του!

Ο Steve Jobs αρνήθηκε σωτήρια επέμβαση για τη ζωή του!

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε ο βιογράφος του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, ο Walter Isaacson σε συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes» υποστήριξε ότι ο Steve Jobs, αρνήθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή. Αντίθετα επέλεξε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας. Συγκεκριμένα, ο βιογράφος είπε , όταν ο συνιδρυτής της Apple αποφάσισε τελικά να κάνει την επέμβαση, η σπάνιας μορφής καρκίνου στο πάγκρεας από την οποία έπασχε, δυστυχώς είχε πλέον εξαπλωθεί. Ακόμη τόνισε ότι ο Jobs προσπαθούσε να διασκεδάσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του και έλεγε σε όλους ότι είχε θεραπευτεί, όμως συνέχιζε τις θεραπείες κρυφά. Επίσης ο Walter Isaacson επιβεβαίωσε λεπτομέρειες, γύρω από φημολογίες πως ο Jobs θα μπορούσε να είχε σωθεί από τον καρκίνο, καθώς η ασθένειά του αναπτυσσόταν αργά, εάν είχε ζητήσει νωρίτερα θεραπεία από τους γιατρούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC