Πακετό προσφορών από την RIM

Πακετό προσφορών από την RIM

 

Η RIM στο πλαίσιο των προσπαθειών της να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των κινητών BlackBerry, μετά από την τετραήμερη … διακοπή αρκετών υπηρεσιών την προηγούμενη βδομάδα, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους πελάτες της ένα πακέτο με τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές, αξίας άνω των 100 ευρώ και ένα μήνα δωρεάν τεχνικής υποστήριξης.

Οι εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες για τους πελάτες του BlackBerry App World, από τις 19 Οκτωβρίου και η εταιρεία θα προσφέρει το συγκεκριμένο πακέτο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ στη λίστα με τις εφαρμογές θα προστεθούν και άλλες τις επερχόμενες εβδομάδες.

Η RIM θα προσφέρει επίσης στους εταιρικούς πελάτες της ένα μήνα δωρεάν τεχνικής υποστήριξης, είτε επεκτείνοντας την σύμβαση των τρεχόντων συμβολαίων, ή προσφέροντας δωρεάν δοκιμαστικούς μήνες ενισχυμένης τεχνικής υποστήριξης.

Οι εφαρμογές που θα διατίθενται προς το παρόν είναι:

SIMS 3 – Electronic Arts

Bejeweled – Electronic Arts

N.O.V.A. – Gameloft

Texas Hold’em Poker 2 – Gameloft

Bubble Bash 2 – Gameloft

Photo Editor Ultimate – Ice Cold Apps

DriveSafe.ly Pro – iSpeech.org

iSpeech Translator Pro – iSpeech.org

Drive Safe.ly Enterprise – iSpeech.org

Nobex Radio™ Premium – Nobex

Shazam Encore – Shazam

Vlingo Plus: Virtual Assistant – Vlingo

Η κίνηση αυτή, ίσως να μην είναι αρκετή όμως για τις διάφορες επιχειρήσεις των οποίων η λειτουργία δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα από την παύση λειτουργίας του δικτύου των BlackBerry. Από την άλλη δεν παύει να είναι μία έξυπνη κίνηση της εταιρίας, μιας και ψάχνει τρόπους να κρατήσει τους πελάτες της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC