Πανικός από τις προ-παραγγελίες του νέου iPhone!

Πανικός από τις προ-παραγγελίες του νέου iPhone!

Το iPhone 4S  δεν ενθουσίασε όλους τους χρήστες, όμως αυτοί που έτρεξαν να το προ-παραγγείλουν ήταν αρκετοί για να προκαλέσουν … πανικό στην Apple.

Μπορεί το νέο iPhone 4S να μην ενθουσίασε όλους τους χρήστες, όμως σύμφωνα με αναφορές, κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξη των προ-παραγγελιών, οι να προκαλέσει προβλήματα στην Apple αφού απ’ οτι φαίνεται δεν υπάρχουν αρκετά κομμάτια διαθέσιμα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ακόμα και σε αυτούς που το έχουν προ-παραγγείλει.

Οι περισσότεροι χρήστες που έκαναν αίτηση κατευθείαν με το που άνοιξε η φόρμα των προ-παραγγελιών, είδαν οτι το σύστημα αργούσε, κάτι που σημαίνει οτι οι Servers είχαν υπερφορτωθεί.

Όσοι λοιπόν έτρεξαν να προ-παραγγείλουν το νέο τηλέφωνο της Apple θα το δουν στα χέρια με καθυστέρηση μίας έως δύο εβδομάδων τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Πάντως το αμερικάνικο site της Apple υποδεικνύει ακόμα την 14 Οκτοβρίου ως ημερομηνία παράδοσης και για τις τρεις κινητής τηλεφωνίας, πράγμα λογικό μιας και η εταιρεία διαμοιράζει το μεγαλύτερο τμήμα των συσκευών της πρώτα στις ΗΠΑ.

Για την ιστορία, η τιμή του ξεκλείδωτου iPhone 4S (δηλαδή σκέτη της συσκευής χωρίς κάποιο συμβόλαιο με εταιρία κινητής τηλεφωνίας) στις HΠΑ ανακοινώθηκε οτι θα είναι 649$, 749$, 849$ για τα μοντέλα των 16GB, 32GB, 64GB ανίστοιχα.

Τέλος με την ζήτηση και την καθυστέρηση αυτή κανείς δεν μπορεί να πει αν το iPhone 4S ξεπούλησε μέχρι την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του που θα ανακοινωθούν και τα επίσημα στοιχεία της εταιρίας…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC