Ποντίκι… αρουραίος!

Ποντίκι… αρουραίος!

 

Σε έναν κόσμο που όλα δείχνουν να γίνονται ολοένα και μικρότερα έχουμε ένα ποντίκι που δείχνει να αντιστέκεται σε … αυτή την μόδα. 

Είναι αλήθεια ότι καλά τα μικρά ποντίκια, μιας και είναι ιδιαίτερα εύκολα στη μεταφορά, αλλά τι γίνεται με εκείνους που έχουν μεγάλα χέρια και αναγκάζονται να παιδεύονται με αυτά; To USB Big Mouse, είναι εδώ για να σας «λύσει»(γεμίσει) τα χέρια.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να έχετε αρκετό χώρο στο γραφείο σας μιας όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για να μπορείτε να το κουνάτε με ευκολία, αφού οι διαστάσεις του φθάνουν τα 175 χιλιοστά σε μήκος και 105 χιλιοστά σε πάχος.

Το ομολογουμένως μεγάλο του μέγεθος δεν είναι το μοναδικό του χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως «φωτιστικό», μιας και διαθέτει ενσωματωμένο LED όπως βλέπετε και στην φωτογραφία…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC