Πρόγραμμα ανταλλαγής της Amazon

Πρόγραμμα ανταλλαγής της Amazon

Οι πρώτοι αγοραστές των νέων προϊόντων συνήθως είναι άτυχοι, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μια γραμμή προϊόντων η οποία ανανεώνεται συνεχώς, … όπως τα «Kindle» e-readers της Amazon. Αφού βοηθήσουν έμμεσα την εταιρεία στην προώθηση του προϊόντος με την αγορά τους, τα προϊόντα αυτά αντικαθιστούνται από νεότερα και -συνήθως- καλύτερα μοντέλα.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τα προαναφερθέντα «Kindle», τα οποία μόλις αναβαθμίστηκαν με τα KindleTouch,και τις… «ημι-ταμπλέτες» KindleFire. Η Αmazon, σε μια προσπάθεια προώθησης της νέας της ταμπλέτας, προσφέρει στους κατόχους των παλιών Kindle ένα χρηματικό κουπόνι έκπτωσης το οποίο θα είναι διαθέσιμο ύστερα από «ανταλλαγή» του e-Readerτους.  Προφανώς πρόκειται για στρατηγική μάρκετινγκ, η οποία, όμως, μάλλον θα προσελκύσει πολλούς χρήστες των συσκευών της εταιρείας του JeffBezos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC