Ρεκόρ πωλήσεων για το iPhone 4S

Ρεκόρ πωλήσεων για το iPhone 4S

 

H Παρασκευή ήταν μια καλή ημέρα για την Apple. Ήταν η πρώτη ημέρα πώλησης του νέου smartphone της, iPhone … 4S , και παρουσίασε ρεκόρ τόσο στις πωλήσεις όσο και στις ενεργοποιήσεις τηλεφώνων για τους αμερικανικούς παρόχους, ενώ είχαν σχηματιστεί ουρές έξω από όλα τα καταστήματα της εταιρείας σε όλο τον πλανήτη. 

Αν και φαινόταν να είχε απογοητεύσει τους οπαδούς της, που περίμεναν το 5 και τελικά τους βγήκε το iPhone 4S, είχε δείξει τη δυναμική του από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που οι προ-παραγγελίες είχαν αγγίξει το ένα εκατομμύριο μέσα σε μία μέρα, σπάζοντας το ρεκόρ της Apple.

Και τώρα, σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg, o αναλυτής Carl Howe της Yankee Group προβλέπει ότι οι πωλήσεις των 4S θα μπορούσε να σπάσουν τις 4 εκατ. το πρώτο Σαββατοκύριακο και μόνο. Εάν ισχύσει τελικά αυτό τότε οι περσινές αντίστοιχες πωλήσεις του iPhone 4 (1,7 εκατομμύρια) θα φαίνονται ψίχουλα, και ας ήταν ρεκόρ για την εταιρεία τότε.

Το κερασάκι στην τούρτα για το smartphone της Apple ήρθε στο κλείσιμο των συναλλαγών στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή, όταν μετοχές της εταιρίας χτύπησαν νέο υψηλό στα 422 δολάρια. Αυτό είναι ένα υγιές κέρδος της τάξεως του 14% κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών.

Η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ καλή για την εταιρεία, η συσκευή της έγινε ανάρπαστη, το νέο λειτουργικό της σχεδόν προκάλεσε έμφραγμα στο διαδίκτυο και ακόμα και μέχρι και πριν λίγο κάποιοι ακόμα αντιμετώπιζαν πρόβλημα στο να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους, από το φόρτο, Καθόλου άσχημα θα λέγαμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC