Το Android 4.0 θα είναι Open Source!

Το Android 4.0 θα είναι Open Source!

Η Google επιβεβαίωσε οτι η νέα έκδοση του Android θα είναι ανοιχτού κώδικα!  …Όσοι developers αναρωτιόντουσαν αν η νέα έκδοση του λειτουργικού της Google θα είναι  ανοιχτού κώδικα, μάλλον θα πρέπει να χαίρονται πλέον μιας και η Google αποφάσισε οτι το “Ice Cream Sandwich” δεν θα έχει την τύχη του Honeycomb κι έτσι αναμένεται σε λίγες μέρες να τους δοθεί ο κώδικάς.

Στην περίπτωση του Honeycomb πάντως ο κύριος λόγος που δεν κυκλοφόρησε ο κώδικας του στους developers είναι το γεγονός οτι η Google βιάστηκε να το αναπτύξει για να προλάβει και να ανταγωνιστεί την νέα πλατφόρμα του iPad.

Πάντως παρά το γεγονός οτι η εταιρία είχε ανακοινώσει οτι θα δημοσιοποιήσει τον κώδικα του Honeycomb, στην 3.1 έκδοση του, δεν έγινε τελικά τίποτα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC