Φοιτητές κατασκεύασαν ένα «ιπτάμενο» πατίνι

Φοιτητές κατασκεύασαν ένα «ιπτάμενο» πατίνι

 

ταινία «Back to the Future» ο πρωταγωνιστής στο μέλλον είχε ένα «ιπτάμενο» πατίνι, που σίγουρα είχε κάνει πολλές καρδιές μικρών παιδιών να χτυπάνε γρήγορα και να φαντάζονται να καβαλάνε και αυτά μια μέρα ένα τέτοιο. Τα παιδιά εκείνα, που τώρα πια είναι ενήλικες, αλλά μπορεί να κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, θα χαρούν ιδιαίτερα να μάθουν ότι φοιτητές του Paris Diderot University, κατάφεραν και έκαναν αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Η όλη κατασκευή του αιωρούμενου πατινιού βασίζεται σε υπεραγωγούς και υγρό άζωτο.

Προς το παρόν μπορεί να ταξιδέψει μικρές αποστάσεις, όμως όπως μπορείτε να δείτε, πραγματικά πρόκειται για ένα αιωρούμενο πατίνι και ποιος ξέρει… Ίσως τα παιδιά μας να μας ζητάνε ένα τέτοιο μια μέρα για να πάνε στην πλατεία να παίξουν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC