Φωτογραφική μηχανή καταργεί την αυτόματη εστίαση

Φωτογραφική μηχανή καταργεί την αυτόματη εστίαση

 

Πρόκειται για μια πραγματικά καινοτόμο φωτογραφική μηχανή που εκτός από το γεγονός ότι καταργεί την αυτόματη εστίαση, διαθέτει ένα … πρωτοποριακό σχήμα, με κύριο χαρακτηριστικό το αλουμίνιο, ενώ διατίθεται σε διάφορα χρώματα. 

Με την φωτογραφική αυτή μηχανή, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίζει την εστίαση, όπου ο ίδιος επιθυμεί, αφού έχει τραβήξει πια την φωτογραφία, ενώ υποστηρίζει και λήψη 3D φωτογραφιών.

Στα υπόλοιπα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της, η μηχανή είναι ικανή για οπτικό zoom 8x, ενώ διαθέτει και έναν φακό f/2.0 και τέλος είναι σε θέση να συλλάβει 11εκ. δέσμες φωτός (11 Megaray ). Η οθόνη αφής του είναι 1,46 ιντσών LCD, βγαίνει με αποθηκευτικό χώρο 8 και 16GB, οι διαστάσεις της είναι 41x41x112 χιλιοστά, ζυγίζει 214γρμ, ενώ θα βρούμε και μία microUSB θύρα πάνω της.

Την μικρή, αλλά θαυματουργή φωτογραφική μηχανή θα μπορέσουμε να την αναζητήσουμε στα καταστήματα, του εξωτερικού τουλάχιστον, από τις αρχές του 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC