«Έχουμε εντοπίσει αυτούς που ανέβασαν υλικό πορνό»

«Έχουμε εντοπίσει αυτούς που ανέβασαν υλικό πορνό»
Με μια ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Facebook δηλώνει ότι ειδική ομάδα του αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων, …
«έχει ήδη εντοπίσει τους υπευθύνους και συνεργάζεται με τη νομική ομάδα μας, ώστε να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές». 

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την ιστορία του Facebook και τους spammers, θα ξέρουν ότι το κοινωνικό δίκτυο δεν αστειεύεται και πραγματοποιεί τις απειλές του, όταν πρόκειται για πραγματικά σοβαρά ζητήματα. Ένα αξιομνημόνευτο, τέτοιο περιστατικό, είναι και αυτό με τον βασιλιά των spam, Sanford Wallace, τον οποίο και κυνηγούσε δικαστικά δύο χρόνια πριν τελικά κερδίσει το δικαστήριο.

Το κατηγορητήριο χρέωνε στον Wallace ότι είχε πλημμυρίσει το Facebook με 27 εκατομμύρια μηνύματα spam το 2008 και το 2009. Τόνισε επίσης ότι ο εν λόγω spammer πραγματοποιούσε και phishing επιθέσεις για να κλέψει ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης από τα θύματα και να τα χρησιμοποιήσει για να σπαμάρει τους «τοίχους» των θυμάτων του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC