Εκατόν ενενήντα IP διευθύνσεις παιδόφιλων δημοσίευσαν οι “Anonymous”

Εκατόν ενενήντα IP διευθύνσεις παιδόφιλων δημοσίευσαν οι “Anonymous”
Η ομάδα χάκερ «Anonymous» δημοσίευσε 190 διευθύνσεις ΙP ατόμων που χαρακτηρίζει παιδόφιλους, επειδή επισκέπτονταν παιδικά πορνογραφικά φόρουμ. Οι διάσημοι χάκερς … δήλωσαν πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια να εξαφανίσουν υλικό, το οποίο περιέχει, προωθεί ή υποστηρίζει την παιδική πορνογραφία.
Η διεύθυνση IP είναι μια μοναδική διεύθυνση του χρήστη στο ίντερνετ. Αυτές οι διευθύνσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να ανιχνεύσουν τις φυσικές διευθύνσεις αυτών των 190 παιδόφιλων.
Η ομάδα των χάκερς, η οποία είχε επικριθεί από τις αμερικανικές και τις βρετανικές αρχές, αποκάλυψε πληροφορίες, αφού εντόπισε τους παιδόφιλους, οι οποίοι φαίνεται να είναι χρήστες φόρουμ στο ίντερνετ τα οποία θεωρούνται “φιλικά” στην παιδική πορνογραφία.
Η επιχείρηση με τους παιδόφιλους ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου, όταν οι “Anonymous” έβαλαν στόχο την παιδική πορνογραφία στο δίκτυο Darknet, το οποίο αποτελείται από ανώνυμα σάιτς, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν τις ταυτότητες των χρηστών, τα οποία είναι αόρατα για τους κανονικούς χρήστες.Οι χάκερς της ομάδας ανίχνευσαν τις συνδέσεις με την πορνογραφία και τις αφαίρεσαν, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά είχαν ανέβει πάλι.
Σε μία ηλεκτρονική δήλωση, η ομάδα είπε ότι: «Ήταν φρικτό για τον οποιονδήποτε ότι η εταιρεία υποστηρίζει ανοιχτά την παιδική πορνογραφία και δίνει τη δυνατότητα στους παιδόφιλους να παρακολουθούν αθώα παιδιά, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και βάζοντας τα παιδιά στον κίνδυνο της απαγωγής, της κακοποίησης, του βιασμού και του θανάτου. Για αυτό, η ελεύθερη παραμονή στο OpDarknet έχει κηρυχθεί ο νούμερο ένα εχθρός. Θα συνεχίσουμε όχι μόνο για να συντρίψουμε τον συγκεκριμένο διακομιστή, αλλά και οποιονδήποτε άλλο, ο οποίος περιέχει, προωθεί ή υποστηρίζει την παιδική πορνογραφία».
Οι πληροφορίες δημοσιεύτηκαν ως μέρος της εκστρατείας των «Anonymous», η οποία ονομάζεται “Operation Darknet” και είναι ενάντια στην παιδική πορνογραφία, η οποία διακινείται μέσω ανώνυμων σάιτς.
Το περίεργο είναι ότι η εκστρατεία των χάκερς έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Οι άλλοι χρήστες του δικτύου Tor, το οποίο παρέχει προστασία σε όσους θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους στο ίντερνετ, υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει στόχος αθώοι άνθρωποι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC