Εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του το HTML5

Εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του το HTML5
Τα διάφορα βίντεο τα οποία επιδεικνύουν τις ικανότητες του HTML5 έχουν αρχίσει και κάνουν συχνή την εμφάνισή τους, ωστόσο …
πάντα υπάρχει χώρος για να μας εντυπωσιάσουν, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα είναι στην πολύ αρχή του. 

Ένα από τα τελευταία, στο οποίο πραγματικά μπορείς να διακρίνεις τις δυνατότητές του, είναι το One Millionth Tower documentary, ένα project του National Film Board of Canada’s Highrise. Το όλο βίντεο έχει διάρκεια κάτι περισσότερο από 6 λεπτά, αν απλά καθίσετε και παρακολουθήσετε, τα πράγματα όμως γίνονται αρκετά πιο ενδιαφέροντα αν πραγματικά αξιολογήσετε το ντοκιμαντέρ από τεχνικής άποψης, μιας και το τρισδιάστατο περιβάλλον είναι βασισμένο σε WebGL.

Φυσικά, υπάρχουν και σκηνές από το making-of, ενώ το NFB έχει κάνει ακόμη και τον πηγαίο κώδικα διαθέσιμο για όλους εκείνους που θέλουν να το μελετήσουν βαθύτερα. Δείτε το βίντεο και πραγματικά αξίζει σε fullscreen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC