Ζητούνται αστροναύτες!

Ζητούνται αστροναύτες!

Η NASA ζητά νέους αστροναύτες. Σύμφωνα με αγγελία που δημοσιοποιήθηκε σε αμερικανικές και αυστραλιανές ιστοσελίδες, το ερευνητικό κέντρο της NASA … ψάχνει για υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν επιστημονικό υπόβαθρο, ηγετικές ικανότητες θα είναι τολμηροί και δημιουργικοί.  Πρόκειται για μια θέση πλήρους απασχόλησης ενώ ο μισθός του επικείμενου αστροναύτη θα κυμαίνεται μεταξύ 48.000 ευρώ και 105.000 ευρώ.

Εκτός όμως από επιστημονικές ικανότητες, οι επίδοξοι αστροναύτες θα πρέπει να έχουν καλή όραση, χαμηλή αρτηριακή πίεση και το ύψος τους να είναι από 1.57 μέχρι 1.90. Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν για δυο χρόνια σε ειδικά τεστ αξιολόγησης. Τα τεστ αυτά θα περιλαμβάνουν μαθήματα για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ρομποτική δεξιότητα, μαθήματα πάνω στη ρωσική γλώσσα κ.α. Όσοι περάσουν τις παραπάνω δοκιμασίες θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε ρωσική διαστημική αποστολή και όχι σε αμερικάνικη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC