Η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία για παιχνίδια στο iOS κάνει την εμφάνισή της

Η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία για παιχνίδια στο iOS κάνει την εμφάνισή της

Μέχρι τώρα, όταν θέλετε να αγοράσετε μία εφαρμογή για ένα iPad, το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν να …

καταβάλλετε ένα εφάπαξ ποσό για την αγορά.

Τώρα, η Apple διευρύνει τις πολιτικές της, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές που χρεώνουν μηνιαία συνδρομή για την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.

Το Big Fish Games είναι το πρώτο στούντιο που κατάφερε να κερδίσει την έγκριση από την Apple για να εισαγάγει ένα συνδρομητικό μοντέλο app. Το Big Fish Games θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες iPad ιδιοκτήτες να πληρώνουν $ 4,99 ανά μήνα, για απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια του, με την Apple να λαμβάνει το 30% των εσόδων.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία βαδίζει στα χνάρια του επιχειρηματικού μοντέλου», δήλωσε ο ιδρυτής του Big Fish, Paul Thelan. Το Big Fish είπε ότι θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να παίζουν τα παιχνίδια του για 30 λεπτά την ημέρα, απαλλαγμένα από διαφημίσεις, ενώ πρόκειται να αυξήσει την μηνιαία συνδρομή σε 6,99 δολάρια το ερχόμενο έτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC