Η HP γιορτάζει 30 χρόνια καινοτόμου πορείας

Η HP γιορτάζει 30 χρόνια καινοτόμου πορείας
Η HP γιορτάζει 30 χρόνια καινοτόμου πορείας με μια ειδική επετειακή έκδοση της αριθμομηχανής 12c, η οποία αποτελεί πρότυπο για … τις επιχειρήσεις και η οποία πωλείται ανελλιπώς τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Η αριθμομηχανή 12c της HP έφερε επανάσταση στην υπολογιστική διαδικασία με την πρωτοπόρο σχεδίασή της, με την ακρίβεια των υπολογισμών της και με ένα πληκτρολόγιο το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να εισάγει σύνθετες φόρμουλες με ευκολία, ταχύτητα και αξιοπιστία. Με λειτουργία μπαταρίας και με δυνατότητα εύκολης αντικατάστασής τους, ο χρήστης μπορεί να έχει την αριθμομηχανή του ακόμα και στην τσέπη του πουκαμίσου του.
Η αριθμομηχανή 12c αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο των επαγγελματιών των οικονομικών και των επιχειρήσεων και είναι μια από τις τρεις αριθμομηχανές η χρήση της οποίας επιτρέπεται στις εξετάσεις(1) πιστοποίησης των επαγγελματιών των οικονομικών.
Η αριθμομηχανή λειτουργεί με Reverse Polish Notation για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Για παράδειγμα, με τη λογική RPN, πατάμε «1 [enter] 2 [enter] +» και έχουμε 3 αντί να πατήσουμε «1 + 2» και μετά το σύμβολο της ισότητας (=). Με τον τρόπο αυτό, επιταχύνεται ο υπολογισμός της αποπληρωμής δανείων και επιτοκίων, της τρέχουσας αξίας των εισροών, της τυπικής απόκλισης, των ποσοστών, της ροής μετρητών, των ομολόγων και άλλων. Γιορτάζοντας τα τριάντα αυτά χρόνια, η HP προσφέρει μια περιορισμένη έκδοση της αριθμομηχανής 12c. Κάθε αριθμομηχανή διαθέτει ένα μοναδικό αριθμό παραγωγής, ειδική χάραξη στο πίσω μέρος ενώ πωλείται σε μια κομψή συσκευασία δώρου στην τιμή των 46€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC