Η Nokia διαψεύδει τις δηλώσεις περί tablet!

Η Nokia διαψεύδει τις δηλώσεις περί tablet!

Η Φιλανδική εταιρία ανακοίνωσε οτι δεν ετοιμάζει κάποιο tablet μέσα στο 2012.

Μερικές ώρες μετά τις δηλώσεις στελέχους της Nokia … σχετικά με ανάπτυξη tablet με windows 8 λειτουργικό, έρχεται η Nokia να αρνηθεί τα πάντα.

Έτσι λοιπόν η Φιλανδική εταιρία διαψεύδει τα περί κυκλοφορίας tablet στα μέσα του 2012 τονίζοντας οτι δεν σχεδιάζει καμία στρατηγική είσοδο στην αγορά των tablets.

Οι δηλώσεις τις Nokia φυσικά έκοψαν τη χαρά όλως αυτών που ανυπομονούσαν να δουν μία ένα tablet από την Φιλανδική εταιρία, όμως από την άλλη δεν αποκλείεται απλά η εταιρία να ήθελε να μαζέψει λίγο τις δηλώσεις του Paul Amsellem και στην πραγματικότητα να μην απέχουν και πολύ από την αλήθεια αφού έτσι κι αλλιώς ο chief executive officer της Nokia, Stephen Elop, σε έχει δηλώσει οτι θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για την Nokia να κυκλοφορήσει ένα tablet με την κυκλοφορία των Windows 8.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC