Η Nokia ετοιμάζει το δικό της Tablet!

Η Nokia ετοιμάζει το δικό της Tablet!

Μέσα στο 2012 η Nokia ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της tablet.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Nokia, η εταιρία … ετοιμάζει το δικό της Tablet για να το ρίξει στην αγορά μέσα στο 2012.

Ο Paul Amsellem αποκάλυψε επίσης οτι το λειτουργικό του νέου Tablet θα είναι Windows 8, γεγονός που αμέσως τοποθετεί την κυκλοφορία του κάπου στα μέσα του έτους φυσικά πάντα αν η Microsoft το κυκλοφορήσει τότε.

Οι δηλώσει του Paul Amsellem  επιβεβαιώνουν τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει μετά από μία συνέντευξη του CEO της Nokia Stephen Elop ο οποίος το είχε αφήσει να εννοηθεί απλά…

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία που έγινε πριν λίγο καιρό με τη Nokia και τη Microsoft με Windows Phone 7 θα συνεχιστεί και στα tablets αφού το interface των Windows 8 είναι σχεδιασμένο για tablets.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC