Η Sony επιδεικνύει την OLED Microdisplay 720p HD

Η Sony επιδεικνύει την OLED Microdisplay 720p HD

 

Εάν είχατε ποτέ μία Sony NEX ή μία από τις DSLR της Sony, τότε σίγουρα σίγουρα θα είχατε κοιτάξει … μέσα από το σκόπευτρο και θα κοιτάζατε την μικροσκοπική οθόνη αντί να βλέπετε ό,τι ο φακός βλέπει πραγματικά. Η Sony χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα μία μικροσκοπική LCD ECX331A οθόνη μισής ίντσας η οποία διέθετε ανάλυση XGA (1024 × 768). 

Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει μια νέα οθόνη με την οποία πρόκειται να εξοπλίσει στο μέλλον τις κάμερες που διαθέτει πολύ μεγάλη ανάλυση και είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την προκάτοχό της. Η νέα οθόνη είναι OLED 0,7 ιντσών και ονομάζεται ECX332A. Το πιο cool όμως χαρακτηριστικό της είναι ότι έχει ανάλυση 720p (1280 × 720).

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μικροσκοπική OLED θα δείχνει HD εικόνες με πολύ μεγαλύτερη ανάλυση, οπότε θα σας επιτρέπει να αποφασίσετε αν αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι και αυτό που θέλετε. Η νέα οθόνη χρησιμοποιεί την ίδια OLED λευκού χρώματος και φίλτρα, όπως η παλιά. Η Sony, ωστόσο, δεν έχει ανακοινώσει το πότε η νέα οθόνη θα ενσωματωθεί στις φωτογραφικές μηχανές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC