Κυκλοφορία του iOS 5.01 με λύση στο πρόβλημα της αυτονομίας

Κυκλοφορία του iOS 5.01 με λύση στο πρόβλημα της αυτονομίας

 

Όπως αναμενόταν, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 5.01 για iPhone 3GS/4/4S, iPad/iPad 2 και iPod Touch 3ης/4ης γενιάς.

Η νέα … έκδοση του iOS όπως αναφέρει η Apple διορθώνει το πρόβλημα με τη μπαταρία και τη σημαντικά μειωμένη αυτονομία της που έχει παρουσιαστεί σε αρκετά μοντέλα μεταξύ των οποίων και το iPhone 4S. Άλλα bugs που λύνει η συγκεκριμένη έκδοση αφορούν τα έγγραφα στο Cloud ενώ προσφέρει καλύτερη αναγνώριση φωνής στο Siri για Αυστραλούς χρήστες.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του iOS 5.01 αφορά τους κατόχους του πρώτου iPad οι οποίοι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν multitasking gestures στο αγαπημένο τους tablet, όπως ακριβώς κάνουν οι χρήστες του iPad 2.

Η αναβάθμιση είναι η πρώτη επίσημη η οποία θα διατεθεί επιπλέον μέσω του συστήματος OTA (over the air) χωρίς να απαιτεί την ύπαρξη υπολογιστή και σύνδεσης με το iTunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC