Λεπτότερα κινητά υπόσχονται οι nanoSIM

Λεπτότερα κινητά υπόσχονται οι nanoSIM

 

την βελτίωση των επιδόσεων. 

Ο κόσμος της τεχνολογίας σαν ένας άλλος χώρος μόδας, θέλει τα «μοντέλα» του όλο και λεπτότερα, όλο και μικρότερα και από αυτήν την επιταγή της «μόδας» δεν έχουν ξεφύγει ούτε και οι κάρτες SIM. H εταιρεία, Gieseck & Devrient, που εισήγαγε την πρώτη εμπορική κάρτα SIM πριν από 20 χρόνια, παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που ονομάζεται νανο-SIM. Η εταιρεία με βάση το Μόναχο, πρόκειται να την επιδείξει σε μία εμπορική έκθεση στο Παρίσι από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 17.

Η Nano-SIM θα είναι 30 φορές μικρότερη από τις micro-SIM κάρτες που χρησιμοποιεί το iPhone 4 και το πρόσφατο 4S, και 60 φορές μικρότερη από τις 25x15mm κάρτες SIM που χρησιμοποιούνται σε πολλές άλλες συσκευές σήμερα. Η μικρότερη SIM του κόσμου θα είναι περίπου 12×9 χιλιοστά, και το πάχος της θα έχει μειωθεί κατά 15%.

Αν υιοθετηθούν οι Nano-SIM, η G&D υποστηρίζει πως η δραστική μείωση του μεγέθους θα επηρεάσει πολλές πτυχές των κινητών συσκευών του σήμερα. Εκτός από τη δημιουργία μιας νέας γενιάς λεπτότερων συσκευών, οι νανο-SIM απελευθερώνουν αρκετό χώρο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση προβλημάτων μνήμης ή αύξηση του μεγέθους των μπαταριών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC