Λεπτότερο iPad και μεταλλικό iPhone;

Λεπτότερο iPad και μεταλλικό iPhone;
Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Apple, το iPad τρίτη γενιάς ενδέχεται να είναι παχύτερο …
από το υπάρχον μοντέλο. Συγκεκριμένα, το iLounge.com αναφέρει πως το επόμενο iPad θα ενισχυθεί με διπλή μπάρα φωτισμού «backlighting» με σκοπό την ευκρινέστερη ανάλυση της οθόνης του. Η διαφορά, ωστόσο, θα είναι μηδαμινή καθώς υπολογίζεται στα 0,7mm. 

Σχετικά με το επόμενο iPhone, οι φήμες αναφέρουν ότι ενδέχεται να δούμε αρκετές σημαντικές αλλαγές. Το iLounge.com υπογραμμίζει ότι το iPhone 5 θα ανακοινωθεί πιθανότατα το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Apple θα μεγαλώσει την οθόνη του κινητού και συγκεκριμένα θα υπολογίζεται στις 4 ίντσες.

Εκτός από την οθόνη του, πιθανολογείται να αλλάξει ριζικά και το design του iPhone. Συγκεκριμένα, δεν είναι απίθανο να δούμε το επόμενο μοντέλο να αποτελείται, εξωτερικά, αποκλειστικά από μέταλλο. Το παρόν iPhone διαθέτει μεταλλικό περίγραμμα, το οποίο λειτουργεί ως κεραία, ενώ το υπόλοιπο «σώμα» του αποτελείται από πλαστικοποιημένο τζάμι.

Καταληκτικά, το iLounge.com υποστηρίζει ότι του χρόνου είναι πολύ πιθανό να δούμε και μία ριζική ανανέωση της σειράς του MacBook Pro, ενδεχομένως μια πολύ λεπτότερη έκδοση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC