Νέο smartphone για μουσικόφιλους –και μη-

Νέο smartphone για μουσικόφιλους –και μη-

Το Rezound, της HTC, πρωτο-διέρρευσε στα τέλη καλοκαιριού. Τα χαρακτηριστικά της όμορφης κοκκινόμαυρης συσκευής είναι οθόνη 4.3 ιντσών, με ανάλυση … 720p, το οποίο θα υποστηρίζεται από την «καρδιά» του 1.5GHz επεξεργαστή και της μνήμης 1GB RAM με χωρητικότητα 16GB (και άλλα 16 μέσω κάρτας microSD), με τα πλέον «κλασσικά» WiFi και Bluetooth να κλείνουν το χορό.

Για τους φανατικούς του Android η HTC θα τα λανσάρει με λειτουργικό Sense 3.5 συνδυασμένο με Gingerbread 2.3.4 με την ευχέρεια αναβάθμισης σε Ice Cream Sandwich. Η συσκευή θα «φοράει» κάμερα 8 megapixels ενώ θα έρχεται συνδυασμένη με ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα “Beats” ακουστικά, για τους λάτρεις της μουσικής στους οποίους –και όχι μόνο- η συσκευή απευθύνεται.

Δυστυχώς οι πρώτες πληροφορίες δεν μιλούν για λανσάρισμα ακόμη στην Ελλάδα αλλά στις Η.Π.Α. η συσκευή θα εισέλθει στις αγορές στις 14 Νοεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC