Οι Anonymous «χτύπησαν» τo Ισραήλ

Οι Anonymous «χτύπησαν» τo Ισραήλ

Τις ιστο … σελίδες υπουργείων, του στρατού αλλά  και των μυστικών υπηρεσιών της Σιν Μπετ και της Μοσάντ «χτύπησαν» οι χάκερς Anonymous, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αιχμαλωσία δύο ακόμα πλοίων του Στόλου της Ελευθερίας από το ισραηλινό ναυτικό.

Το Σάββατο, στο YouTube κυκλοφορούσε ένα βιντεάκι, όπου όχι μόνο μιλούσαν για άμεση ανταπόδοση στην τελευταία ανακοπή του πλου, αλλά απειλούσαν ότι θα επαναλαμβάνουν τις ηλεκτρονικές τους επιθέσεις κάθε φορά που οι Ισραηλινοί θα κάνουν τα ίδια σε κάθε πλοίο που επιχειρεί να σπάσει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

«Οι πράξεις σας είναι παράνομες, εναντίον της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας», έλεγαν απευθύνοντας στην ισραηλινή κυβέρνηση την κατηγορία της «πειρατείας σε διεθνή ύδατα», πράξη «υπό μία παράνομη κάλυψη άμυνας» στην οποία «εμείς και οι λαοί του κόσμου δεν θα μείνουμε αδιάφοροι».

IDF και Σιν Μπετ ανακοίνωναν στα ισραηλινά ΜΜΕ ότι ερευνούσαν τις αιτίες της δυσλειτουργίας,αμφισβητώντας την εκδοχή της κυβερνοεπίθεσης και υπογραμμίζοντας ότι είχαν πληγεί μόνο οι δημόσιες κυβερνητικές ιστοσελίδες, αλλά όχι και τα εσωτερικά ηλεκτρονικά δίκτυά τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC