Προχωράνε τα σχέδια της Foxconn για το χτίσιμο ενός “Ρομποτικού Βασιλείου”

Προχωράνε τα σχέδια της Foxconn για το χτίσιμο ενός “Ρομποτικού Βασιλείου”

 

Ύστερα από την ανακοίνωση του Terry Gou, ιδρυτή και προέδρου της Foxconn τον Αύγουστο για ενσωμάτωση 1 εκατομμυρίου ρομπότ στο … δυναμικό της εταιρείας μέσα σε τρία χρόνια, ο ίδιος επανήλθε πριν λίγες ημέρες με νέες δηλώσεις. Σύμφωνα με το Focus Taiwan, ο Terry Gou έχει υπογράψει μια επιστολή στην οποία περιγράφειονται τα πλάνα της εταιρείας για το χτίσιμο ενός “Ρομποτικού Βασιλείου” στα επόμενα χρόνια.

Από την παραπάνω επιστολή που υπογράφτηκε πρόσφατα, είναι γνωστό ότι ο εξοπλισμός σε ρομπότ αλλά και εγκαταστάσεις με παροχές αυτοματισμών μπορεί μέσα σε τρία με πέντε χρόνια να οδηγήσει σε παραγωγή προϊόντων αξίας $4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη δημιουργία 2.000 θέσεων εργασίας. Επίσης ο Gou πρόσφατα παρεβρέθηκε σε μια πρωτοποριακή τελετή μιας ερευνητικής εγκατάστασης με ρομπότ και εγκαινίασε ένα νέο εργοστάσιο για την Foxnum Technology, κατασκευάστρια αυτοματοποιημένου εξοπλισμού η οποία ανήκει στον όμιλο Foxconn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC