Τα ringtones έφεραν 2.1δισ. δολάρια, κέρδη στη μουσική βιομηχανία!

Τα ringtones έφεραν 2.1δισ. δολάρια, κέρδη στη μουσική βιομηχανία!

Τα στατιστικά δείχνουν οτι πολλοί είναι οι χρήστες που ακόμα αγοράζουν ringtones για τα τηλέφωνά τους.

Σύμφωνα με τις στατιστικές … της εταιρίας Gartner για την online μουσική βιομηχανία το 2011, οι χρήστες ξοδεύουν ακόμα λεφτά για να αγοράσουν… ringtones για τη συσκευή τους.

Ναι, καλά διαβάσατε ringtones και μάλιστα όπως μπορούμε να δούμε και στα παρακάτω στατιστικά στοιχεία της Gartner τα κέρδη που έχει η μουσική βιομηχανία από αυτά ανέρχονται μόνο για το 2011 στα 2.1δισ. δολάρια.

Σίγουρα το ποσό αυτό εν έτη 2011 που τα mp3 είναι παντού γύρω μας, παραξενεύει πολύ κόσμο μιας και τα ringtones είναι και αυτά (τα περισσότερα τουλάχιστον) mp3 οπότε κάθε χρήστης μπορεί να τα ορίσει και να τα δημιουργήσει μόνος του χωρίς να πληρώσει κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που έχει αγοράσει από κάποιο κατάστημα το mp3 ή με κάποιο άλλο τρόπο έχει στην κατοχή του, το κομμάτι αυτό που του αρέσει για ήχος κλήσης και στη συνέχεια το μόνο που έχει να κάνει είναι απλά να πάει στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου του…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC