Τελικά οι κονσόλες δεν είναι μόνο για να παίζουμε…

Τελικά οι κονσόλες δεν είναι μόνο για να παίζουμε…

Αυξάνονται οι χρήστες που χρησιμοποιούν την κονσόλα παιχνιδιών τους και για άλλα πράγματα εκτός από videogames.

Όπως είναι γνωστό σε … όλους το PC είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής συσκευή παρακολούθησης online περιεχομένου όμως όπως όλα δείχνουν οι κονσόλες όπως το Xbox 360 το PlayStation 3 αρχίζουν και “κλέβουν” μία από τις δουλειές των PC.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με έρευνα που έγινε, περίπου το 12% των χρηστών στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις κονσόλες παιχνιδιών για να παρακολουθήσουν online ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή βίντεο μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή από τους χρήστες που  συνδέουν τους υπολογιστές τους στις τηλεοράσεις τους μέσω HDMI.

Ενώ επίσης το 65% των χρηστών Xbox κάτω των 25 ετών, χρησιμοποιούν τις κονσόλες τους για να παρακολουθούν online τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Η έρευνα αυτή έρχεται να δει το φως τη δημοσιότητας, την ώρα που ακούγονται φήμες οτι η Microsoft ετοιμάζεται να μπει στον χώρο της καλωδιακής τηλεόρασης, μέσω του XboxTV ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας σχεδόν 40 φορείς τηλεοπτικού περιεχομένου αναμένεται να προσφέρουν περιεχόμενό μέσω του Xbox Live.

Τέλος η Microsoft ετοιμάζει συμφωνίες με κανάλια και σε χώρες εκτός ΗΠΑ όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Γερμανία και την Ιταλία.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC