Το Skype ενσωματώνει δυνατότητα video κλήσεων προς τις επαφές Facebook

Το Skype ενσωματώνει δυνατότητα video κλήσεων προς τις επαφές Facebook

 

Το Skype δένει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς του με το Facebook, προσθέτοντας τη δυνατότητα video κλήσεων με επαφές της κοινωνικής … υπηρεσίας μέσα από το γραφικό του περιβάλλον. Η δυνατότητα αυτή ενσωματώνεται στη νέα έκδοση της εφαρμογής η οποία είναι το Skype 5.7 για Windows, ενώ για Mac υπάρχει η έκδοση Skype 5.4 η οποία βρίσκεται ακόμη σε beta στάδιο.

Για να πραγματοποιήσετε video κλήσεις με τους φίλους σας από το Facebook μέσω του Skype, αρκεί να συνδέσετε το λογαριασμό της δημοφιλούς κοινωνικής υπηρεσίας μέσα από τις επιλογές της εφαρμογής.

Οι σχέσεις μεταξύ Facebok και Skype είναι κάτι παραπάνω από καλές, καθώς υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα video κλήσεων μεταξύ των φίλων του Facebook δρομολογείται μέσω του Skype, ενώ πρόσφατα το τελευταίο άρχισε να επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων chat του Facebook.

Οι εκδόσεις του Skype που αναφέρθηκαν πιο πάνω, εκτός από τη νέα λειτουργία video κλήσεων, φέρει καλύτερο rendering του video στους Mac χρήστες, ενώ για τους premium χρήστες της υπηρεσίας που χρησιμοποιούν Windows ενσωματώνεται η δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης σε ομαδική συνομιλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC