Το smartphone σας, σας ενημερώνει αν τρώτε υγιεινά!

Το smartphone σας, σας ενημερώνει αν τρώτε υγιεινά!

Μία νέα εφαρμογή έκανε την εμφάνισή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple και υπόσχεται να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες του … χρήστη.

Η νέα δωρεάν εφαρμογή ονομάζεται Eatery και το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να συνδεθεί με το λογαριασμό του στο Facebook και να τραβήξει φωτογραφία το φαγητό του, να τη βαθμολογήσει σε μία κλίμακα από fit μέχρι fat και στη συνέχεια να τη μοιραστεί με τους φίλους του οι οποίοι στη συνέχεια επιδοκιμάζουν ή αποδοκιμάζουν την επιλογή του αυτή.

Φυσικά ο χρήστης μπορεί να μαθαίνει μέσα από την εφαρμογή για τις διατροφικές συνήθειες των φίλων του.

Η εφαρμογή δεν προσφέρει κάποιο θερμιδομετρητή γεύματος ή κάτι παρεμφερές, το μόνο που θέλει να πετύχει είναι να μπορέσει ο χρήστης να δημιουργήσει μία βάση δεδομένων των καθημερινών του διατροφικών επιλογών και μέσα από αυτό να μπορέσει να δει πόσο υγιεινή είναι η διατροφή του.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC