Φούρνος μικροκυμάτων Tweet-άρει και παίζει βίντεο από το YouTube

Φούρνος μικροκυμάτων Tweet-άρει και παίζει βίντεο από το YouTube
O μWave, προφέρεται micro-wave και αποτελεί μία εφεύρεση, την οποία σκέφτηκε και υλοποίησε ομάδα φοιτητών που κατέκτησε την πρώτη …
θέση στον PennApps Data Hackathon. 

Σχεδιασμένος από τον Will Whitney και κατασκευασμένος από τους Kevin Conley, Ben Shyong, Varun Sampath και Teddy Zhang σε λιγότερο από 40 ώρες, ο μοναδικός φούρνος μικροκυμάτων, όχι μόνο ζεσταίνει το φαγητό σας, αλλά μπορεί να σας ψυχαγωγεί και κατά την διαδικασία. Μόλις ρυθμίσετε την ώρα που χρειάζεστε για να ζεστάνει το φαγητό σας, ο μWave θα εντοπίσει ένα από τα κορυφαία βίντεο του YouTube, ίσης χρονικής διάρκειας με αυτή που εισαγάγατε και θα σας το προβάλλει. Οι δυνατότητές του δεν σταματούν μόνο εδώ. Παράλληλα, θα στείλει ένα tweet από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για να ενημερώσει τους οπαδούς του ότι τον χρησιμοποιήσατε για να ζεστάνετε το φαγητό σας.

Σε περίπτωση που η επιλογή του βίντεο δεν ήταν και η ιδανικότερη και βαρεθήκατε να το βλέπετε, θα σας στείλει και SMS, για να σας ενημερώσει ότι το φαγητό είναι έτοιμο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC